https://www.julesverne-art.nl/blogs/http-wwwjulesverne-artnl/gestart-met-een-zeefdruk-van-herman-brood/

  • Betaling in 3 termijnen mogelijk
  • Gratis verzenden (EU) bij bestellingen boven € 50,-
  • Vrijblijvend kunst komen bekijken op afspraak
  • |
  • |
  • Registreren

Gestart met een zeefdruk van Herman Brood

Gestart met een zeefdruk van Herman Brood

Een aanntal jaren geleden had ik een weekendbaantje bij een bedrijf dat witgoed apparaten verkoopt. Lees in mijn blog hoe daar ooit mijn interesse in kunst is ontstaan..

Zeefdruk Herman Brood.

In mijn studententijd had ik een leuk baantje bij een plaatselijke witgoedleverancier. Samen met de chauffeur zette ik wasmachines en koelkasten op hun nieuwe plek.

Mijn collega vertelde over mooie kunst van Herman Brood, hij had er thuis wel een paar hangen. Omdat hij er zo enthousiast over was wilde ik het wel eens zien. Ik was direct verliefd op een zeefdruk 'Beertje'. Ik wist niet eens wat een zeefdruk was maar het sprak me wel aan.

U moet nagaan dat we hier in de tijd zaten dat ik geen internet thuis had bij mijn ouders. Geen internet, ik was er ook niet in geinteresseerd. Wat heb je daar eigenlijk aan, internet?
Na een tijdje werd ik overgehaald en kocht in mijn eerste echte zeefdruk: 'KPN flats' van Herman Brood.

KPN Flats, zeefdruk van Herman Brood.

Na thuis een modem te hebben gekocht ging ik op zoek naar nieuwe kunstwerken, er was echter geen Marktplaats! Het was in de tijd dat er één veilingsite was, Ricardo.nl
Ik ben zelf veel werken gaan verzamelen, het werd een mooie verzameling. Toen het moment kwam dat ik geen ruimte meer had besloot ik te gaan ruilen.

Het ruilen heeft zich uiteindelijk een paar jaar later verruild voor een eigen galerie.. Een eerste website heb ik zelf gemaakt.. Geen webshop, geen Ideal en geen snelle knoppen.

Maar het begin van Jules Verne Art is gemaakt.... Ooh ja, hoe is hij nu eigenlijk op die naam uitgekomen?
Destijds moest ik een gebruikersnaam voor Ricardo.nl verzinnen... Ik had een boek over Jules Verne en zijn reizen. Toen dacht ik: Een reis door de mooie kunstwereld, hoppa. Naam bedacht.

Misschien had ik destijds een duur reclamebureau moeten vragen een naam te ontwikkelen, maar de naam blijft wel hangen.. Hij is nog jaren blijven hangen.

Wordt vervolgd.....


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2024 Jules Verne Art - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce